Di - vrij open van 9:00 - 18:00 uur
2020 modellen zijn binnen!
Elke zaterdag open 9:00-17:00 uur
Gratis haal- en brengservice
Vorige slide
Volgende slide

Contact

Direct in contact met dé Bianchi expert van Noord-Nederland? Dat kan! Want eenvoudig en snel verder geholpen worden, dat willen we allemaal. Laat ons weten bij welke uitdaging jij goed advies kunt gebruiken. Dan komen we zo snel mogelijk met de juiste oplossing.

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

We verkopen bewust alleen in onze winkel. Een Bianchi kopen doe je niet zomaar. Dat vraagt om de juiste beleving en advies op maat van een expert. Beiden zijn volop aanwezig in onze winkel, wees welkom!

Ja, ook voor onderhoud zijn wij de juiste partij. We maken jouw fiets graag weer helemaal topfit.

Gemiddeld zitten er zo’n 2 – 10 weken tussen het moment van bestelling en aflevering.

We zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 – 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 – 17:00 uur.

Er zijn veel fietsmerken. Maar er kan maar één de beste zijn. Bianchi bestaat al sinds 1885 en het wereldberoemde merk staat bekend om zijn passie, design en kwaliteit. Het is niet voor niets dat kampioenen als Fausto Coppi, Mario Cipollini en Marco Pantani hun grootste overwinningen boekten op een Bianchi. 

staat jouw vraag er niet tussen?

contact

Jouw vraag verdient een antwoord. Daarom word je bij Altaflex altijd geholpen door echte mensen. Laagdrempelig en op de manier die past bij jou. 

Bel ons, stuur een mailtje of gebruik de WhatsApp button in de rechter onderhoek. Liever het contactformulier gebruiken? Dat kan natuurlijk ook.

Stuur appje.
1
Hulp nodig?
Hoi!👋 Wil je snel meer weten? Stuur een appje, ik help je graag verder.
Migratie geslaagd