Di - vrij open van 9:00 - 18:00 uur
2020 modellen zijn binnen!
Elke zaterdag open 9:00-17:00 uur
Gratis haal- en brengservice
Vorige slide
Volgende slide

nieuws

Altaflex is de speciaalzaak voor sportieve fietsers. Wij zijn officieel Bianchi dealer van Noord-Oost Nederland en de aanbevolen fietsenmaker voor de regio Noord-Oost Nederland. Onze uitdaging? Jou te laten rijden op de perfecte fiets in alle denkbare omstandigheden. Onze laatste nieuwtjes, aanbiedingen en acties check je eenvoudig op deze pagina. Zo blijf jij altijd op de hoogte en ben je maar één stap verwijderd van het nieuwste van Bianchi.

altijd op de hoogte

Coronaproof op de duofiets.

juni 2020

Vanaf heden kan een tevreden klant, ondanks de coronatijd, zorgeloos genieten op de duofiets. Wij hebben namelijk een spatscherm speciaal ontworpen voor een klant, die voldoet aan de eisen m.b.t. het coronavirus (Covid-19). Dankzij de doorzichtige scheiding is het op deze manier verantwoord om samen veilig te kunnen fietsen.

Bent u ook geïnteresseerd in een spatscherm op uw duofiets? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij kijken graag naar de mogelijkheden om iets voor u te kunnen betekenen.

Bianchi Oltre XR4 Disc Campagnolo Super Record EPS

april 2020

Dit Italiaanse raspaard is opgehaald door zijn nieuwe eigenaar. Wij wensen hem veel rijplezier met zijn nieuwe Pasione Celeste.

Deze Bianchi is afgemonteerd met Campagnolo Super Record EPS en Bora One wielen.

Kom bij ons in de winkel kijken naar de diverse modellen.

Lancering nieuwe website

maart 2020

Vol trots presenteren wij jullie onze nieuwe website. Het vertrouwde Altaflex verhaal in een volledig vernieuwd jasje. Een jaar nadat onze winkel definitief verhuisd was naar Tweede Exloërmond, zijn we nu ook online over naar een nieuw onderkomen. 

Laat je hier inspireren door alles wat Bianchi is, vind antwoorden op de meest gestelde vragen, ontdek wat we kunnen betekenen voor jou en kom eenvoudig met ons in contact!

Het is nog mooier

in de winkel

laat je adviseren door onze expert.

Stuur appje.
1
Hulp nodig?
Hoi!👋 Wil je snel meer weten? Stuur een appje, ik help je graag verder.
Migratie geslaagd